Benvinguts al Restaurant Vegetarià La Riera

 
La Riera és un restaurant vegetarià familiar que funciona des del 1988, i que es troba situat al barri de Les Corts de Barcelona, a només de 2 minuts a peu del Camp Nou i a 5 de la Universitat Politécnica de Catalunya i el Parc Científic.
VEURE MAPAMapa_y_Contacte_CAT.html

El restaurant té dos pisos, és lluminós i està decorat de manera senzilla. En un ambient agradable i lliure de fums, el nostre tracte amb el client és familiar, generós i dinàmic.


La cuina és casolana, sana i natural. Els aliments, sempre frescos, varien depenent de la temporada i l’oferta diària del mercat. Oferim alternatives per a celíacs i vegans, i també la possibilitat d'endur-se el menjar a casa.


El menú és complet, variat i económic. Consta de primers, segons i tercers plats a escollir entre diverses opcions que canvien cada dia. Les postres, l’aigua i el pa s’inclouen en el preu. Disposem de vins ecológics i sucs de fruites naturals, cafès, tès i infussions. Entre els nostres plats podràs escollir amanides variades, cremes, pizzes, arrossos, quichês, seitán i tofu, germinats, iogurts, kèfir i pastissos, tot d’elaboració pròpia i fet amb productes biològics.


La nostra oferta presenta la millor relació qualitat-preu. Oferim un abonament de 25 dinars a un preu especial per als nostres clients habituals. També organitzem menús per a grups, mínim 30 comensals, i obrim en exclusiva a les nits.


Us hi esperem!!

 
DESIGN: achcorps.comhttp://www.achcorps.com